Desibeli.net: Superchrist – My Everything

Julkaistu sivulla http://www.desibeli.net/juttu/923

Teksti: Mika Roth

Iloisen energinen rocktrio Superchrist julkaisi viime vuoden lopulla kiitetyn Colorgun-albuminsa, jolta on nyt lohkaistu toinen single.

My Everything edustaa kyseisen kiekon menevintä osastoa, ollen samalla suorastaan vastustamattoman tarttuva renkutus. Superchristille ominainen rivakka rock on biisissä saanut kylkeensä selkeitä pop-elementtejä, eikä liittoa voi pitää muuta kuin onnistuneena. Lisää pisteitä bändille tippuu siitä, että sinkun bonusosasto on mitä kunnioitettavin.

Liveversio vanhasta MTV Is All You Need biisistä esittelee kolmikon kovaa livekuntoa. Kiekolta löytyy myös nimibiisin musiikkivideo, joka nopeine leikkauksineen ja vinhaan vilistävine kollaasikuvineen on todellinen väriräjähdys.

Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi sinkun hankkijoita hellitään 20 minuuttisella erittäin ammattitaitoisesti kasatulla BEHOLD! Superchrist Live Explosion! livevideolla, joka on kuvattu viime tammikuun loppuunmyydyltä Tavastian keikalta. Bonuksissa siis riittää, joten on helppoa todeta, että My Everything on tähän mennessä vuoden kovin kohdalleni osunut single hinta/laatu/määrä suhteessa.