Tavastia, Helsinki

Adagio / Like The Water / First Day Of My Life / Flower / Tear Me / Your Third Rate Suicide / As Tears Go By / encore: Drugs Kill

yleisö: noin 400

Viimeistä viedään, ilmoitimme hajoamisesta vain kaksi päivää aiemmin, joten ehkä jotain tunnelmaa oli ilmassa…(?) Tilaisuus oli Radio Cityn demoskaban finaali, johon meidät oli pyydetty vierailevaksi tähdeksi kun voitimme ko. skaban edellisenä vuonna. Tänä vuonna voitti Andersson.

Keikka alkoi kornilla lyhyellä alkunauhalla Adagio. Keikalla oikeastaan kaikki biisit meni tosi hyvin, se varmaan johtui jostain sellaisesta, että “nyt on pakko vetää täysii viimeisen kerran” tai jotain.. Ja vaikka soitimme hyvin, ei se yhtään vähentänyt riehumista, joka oli aika yllättävää, yleensä se on ollut aina jompikumpi.

Okei. Drugs Killiä pidennettiin strippausosuudella ja tietenkin keikan lopuksi thrashing show, eihän niillä soittimilla mitään kuitenkaan enää tee… 🙂 Hirveen hyvää kommenttia saatiin, ja monet oli ihan oikeastikin harmissaan siitä että se oli vika keikka.

Tuuli teki juuri ennen keikkaa elämänsä haastattelun, tulevaan Pore-lehteen. Watch out for it! Harmi vain että se on lehtijuttu, koska laulajamme oli myös aika vakuuttavan kuuloinenkyseisessä haastattelussa. Mutta ehkä pitää soittaa sinne lehteen ja kysyä sitä haastisnauhaa…

Tää keikka tulikin ihan hyvin talteen, äänenä ja videona ja lukuisina kuvina, joita varmaan tännekin sivulle saadaan vielä jossain vaiheessa. Kiitoksia vaan kaikille jotka olivat keikalla ja myös niille jotka olisivat halunneet mutta eivät pystyneet. Ja Lassille crashistä, Antille vielä viimeisestä roudauksesta (duuni oli lähinnä se että kävi hakemassa kitaroiden ja bassojen jäännökset). Ja kaikille kaikesta siitä mitä tänä aikana on tapahtunut. Viekkaudella ja vääryydellä voittoon – Angel Lust. Kaikki hyvä loppuu aikanaan.